Novi Sad
09.12.2014.
09:43
Sadnjom drveća u Rumenki radnici Gradskog zelenila počeli su realizaciju projekta "Sanacija, očuvanje i unapređenje zelenila po zahtevima mesnih zajednica".
  • stasa

    09.12.2014 11:06
    (y)
    Naravno da treba da sredite i okolna mesta...a kad to zavrsite dodjite u Novi Sad, pokupite svo granje, svo lisce i svu prljavstinu koju samo gomilate od kosenja do kosenja i od rezanja do rezanja. To je krajnji bezobrazluk.Kog djavola kosite kad trava ostaje ...padne kisa, sve se ubudja, smrdi ceo grad na budj.
  • Grazdanin Pokorni

    09.12.2014 10:56
    gde god nadjes zgodno mesto...
    Pretvaranje jedne kuce u stambenu zgradu podrazumevalo je unistenje oko 15 stabala u dvoristu. Naivno sam verovao da ce da nadju mesto makar za jedan zbun. Ne, sve je prekrio beton.

    Pitam Gradonacelnika: mozete li da pronadjete "donatore" medju izvodjacima u gradu? Da po jednoj parceli od cca 1000 m2 budu u obavezi da doniraju sredstva za sadnju 15-20 sadnica.

    Zasto bih ja kao gradjanin koji finansira Zelenilo bio u obavezi da "ozelenjujem" grad koji je devastiran od strane drugih?


    p.s. prisecam se kako je Djilas onomad nasao "sponzore" za stotine posecenih platana na B.K.Aleksandra u Beogradu. a cena uopste nije bila naivna...
  • Toma

    09.12.2014 10:37
    i NS je zapostavljen
    treba drveće saditi gde god je moguće. Treba radikalno ozeleniti grad koji je potpuno propao i nikada nije bio ružniji što zbog izgradnje što zbog nikakvog zelenila.

    Travnatu površinu između bulevara €pe i novog naselja treba pretvoriti u novosadski "central park". Sve to treba pošumiti i to debelo.
  • Rakovac

    09.12.2014 10:36
    Angazujte huligane za kopanje rupa.Mozda ce vise postovati posadjena stabla i tudji rad.
  • LimanacNS

    09.12.2014 10:22
    Bravo
    Podržavam ovu akciju. Jeste da im je to posao, ali ga bar valjano obavljaju. Mislim na fizikalce u tom preduzeću. Pre mesec dana sam ih prvi put u životu video u Ledincima, na sanaciji divljeg rastinja. Samo napred.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna